Kauppakamarin veropäivä 8.12.2021 Joensuu (lähikoulutus)

Ajankohta: Keskiviikko 08.12.2021, klo 8:30 - 16:00
Paikka: Carelicumin auditorio
Osoite: Torikatu 21 C, alakerta

 

KATSAUS VUODEN 2022 TALOUSNÄKYMIIN

Veropäiväkiertue saapuu Joensuuhun 8.12.2021. Kauppakamarin Veropäivä on vuosittainen taloushallinnon ammattilaisten ajankohtaistapahtuma, joka tarjoaa keskeiset lakimuutokset ja -uudistukset sekä muut tilinpäätös- ja veroasiat tiiviinä, käytännönläheisenä pakettina.

Ajan tasalla pysyminen on jokaiselle yritysten taloushallinnosta vastaavalle tärkeää. Taloushallinnon ammattilaisten ajankohtaistapahtuma kokoaa keskeiset tulossa olevat lakimuutokset ja -uudistukset sekä muut tilinpäätös- ja veroasiat tiiviiksi käytännönläheiseksi tietopaketiksi.

Ohjelmassa muun muassa

  • Kirjanpitolautakunnan menetelmäohje kirjanpidon menetelmistä ja aineistoista
  • Kirjanpitolautakunnan lausuntoja
  • Korotetut poistot ja niiden kirjanpitokäsittely
  • Luottotappiot eri tilanteissa
  • Saatujen avustusten kirjaaminen
  • Tärkeät liitetiedot
  • Verotuksen ajankohtaiskatsaus
  • Verotuksen uutta oikeuskäytäntöä
  • Ajankohtaista kirjanpidosta ja tilinpäätöksestä

Asiantuntijoina

KTM Emmiliina Kujanpää työskentelee johtavana veroasiantuntijana Keskuskauppakamarissa, jossa hän vaikuttaa yrityksiä koskevan verolainsäädännön kehittämiseen. Hän toimii jäsenenä keskusverolautakunnassa ja verotuksen oikaisulautakunnassa sekä eräissä valtiovarainministeriön työryhmissä. Emmiliina on erikoistunut kotimaiseen ja kansainväliseen yritysverotukseen, ja julkaissut siltä saralta useita asiantuntijakirjoituksia.

KLT, HT Sirpa Koponen on työskennellyt työuransa tilitoimisto- ja tilintarkastustoimistoympäristössä. Tehtävinään hän on hoitanut eri toimialojen ja eri yhtiömuotojen taloushallintoa. Luennointi taloushallinnon ammattilaisille sekä yrittäjille on kattanut kirjanpidon lisäksi yhtiöoikeuden ja verotuksen säännöksiä. Hän on tehnyt lehtikirjoituksia ja julkaisuja alan lehtiin eri aiheista. Käytännön toimet kirjanpidon ja tilintarkastuksen osalta tuodaan esimerkkien avulla esille koulutuksissa.

Hinta:

Jäsenetuhinta 360 € + alv 24 %,
hinta 510 € + alv 24 % 


Ohjelma:
veropäivä 2021.pdf
 x {{ error }}

Täytä alla oleva lomake ja paina lähetä-nappia:

Kiitos, lomake on otettu onnistuneesti vastaan!